Wimperextensions

wimperextensions Oldenzaal

Wimperextensions

Altijd al prachtige lange wimpers willen hebben?

Het is mogelijk: op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Mooi en vrouwelijk in iedere situatie. Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: altijd blijft u er met uw lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien. Zacht en natuurlijk.

Hoe werkt het

Wij werken met de one by one techniek. Met topkwaliteit wimperextensions van het merk Blink. We bevestigen wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal aan je eigen wimperhaartjes. De extensions voel je niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij je past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers.

Na de behandeling

Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waana ze uitvallen en weer opnieuw aangroeien. Om een mooie volle set wimpers te behouden, adviseren we om iedere 3 tot 4 weken  een Refill behandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set  Lashes is 90 minuten. Een Refill behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

nieuwe set wimperextensions €55.00
refill wimperextensions €35.00
nieuwe set zijde en/of mink wimperextensions €75.00
refill zijde en/of mink wimperextensions €50.00
wimpers eraf halen €10.00