Quanis dermafiller

Nieuw: Quanis dermafiller behandeling

Inbrengen van hyaluronzuur met innovatieve pads? Dat kan nu met de nieuwste Quanis dermafiller behandeling. Deze gloednieuwe behandeling is een uniek behandelconcept om de ouder wordende huid er weer fris en stralend uit te laten zien. De vochtbalans wordt succesvol hersteld waardoor fijne rimpels als gevolg van uitdroging van binnen uit weer worden opgevuld. De behandeling brengt ook de elasticiteit terug in de huid.

Hoe werkt het

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit micro naaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur. De grootte van de gekristalliseerde hyaluronzuur micro naaldjes is 200 of 300 micron. Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk is.
Quanis Dermafiller bevat oplosbare micronaaldjes opgebouwd uit hyaluronzuur kristallen. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.

Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht voel je een licht prikkelende sensatie. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.
Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. De micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen en Quanis Dermafiller bevat geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en is niet getest op dieren.

De behandeling

De eerste behandeling wordt bij ons in de salon uitgevoerd waarna je een set mee naar huis krijgt om de behandeling voort te zetten. Tijdens de behandeling in de salon wordt eerst de huid goed gereinigd, na de reiniging wordt de Quanis Dermafiller behandeling gestart. De gelsheets blijven vervolgens 20-25 minuten zitten op het te behandelen gebied waarna we het afspoelen met water. Deze behandeling is geschikt voor de huid rondom de ogen en de mondhoeken.

Na de behandeling

Om een zo groot mogelijk resultaat te bereiken adviseren wij om Quanis Dermafiller minimaal 1 keer door ons toe te laten passen. Na deze behandeling kun je het resultaat wekelijks onderhouden met Quanis Dermafiller Home.

Prijs Quanis Dermafiller behandeling in de salon: €39.90

Quanis Kuur voor thuisgebruik (8stuks, goed voor 1 maand) : €189.00

Quanis Meltingmask behandeling in de salon: €20.00