Micro skin polish

Micro Skin Polish Oldenzaal

Micro Skin Polish

Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of een verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kon. Nu weten we dat we ook een geweldig resultaat kunnen bereiken op een milde en pijnloze manier… Met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish!

Hoe werkt het

MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging:

* Microdermabrasie
* LowLevel Therapy (Cold Laser) in combinatie met hoogwaardig hyaluronzuur.
* Polishing the Skin i.c.m. vitaminen, anti-oxidanten en een beschermingsfactor

De behandeling

Iedere behandeling wordt volgens 3 stappen uitgevoerd voor een duurzaam en niet te evenaren resultaat.

Stap 1
Bij de eerste stap, microdermabrasie, wordt de huid ‘geslepen’ (vergelijkbaar met een heftige scrub) waardoor deze opengesteld wordt en ontvankelijk is voor actieve werkstoffen.

Stap 2
Bij de tweede stap (Low Level Laser Technology) wordt de huid middels een koud Laser (waarbij geen warmte vrij komt en dus geheel veilig is voor ieder huidtype) gevoed met actieve werkstoffen als hyaluronzuur, vitaminen en anti-oxidanten.

Stap 3
Bij de derde stap, Skin Polishing, wordt de huid als het ware gepolijst waardoor deze beschermd wordt en gaat stralen.

Een behandeling duurt ongeveer 40 minuten.

Het resultaat na een kuur van ongeveer acht behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van een keer per 6 tot 8 weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam!

MSP behandeling normaal €95.00 nu €69.00 per keer

MSP in kuurverband (3x) €179.00

MSP in kuurverband (6x) €289.00