elosbehandeling

Ontharen met de geavanceerde ELOS technologie.

Ontharen

De meest gebruikte manieren om van ongewenste haargroei af te komen zijn vaak nog het scheren, harsen of epileren van de haren. Jammer genoeg bieden deze manieren van ontharen geen definitief resultaat en zij zorgen juist regelmatig voor irritaties zoals ontstekingen, ingegroeide haartjes, rode bultjes en/of jeuk.

Een effectievere manier van ontharen in deze tijd is het laserontharen. Deze manier van ontharen zorgt ervoor dat haarzakjes in de huid vernietigd worden, zodat nieuwe haargroei onmogelijk wordt gemaakt. De Huidtherapeuten van Cosmetique Totale maken gebruik van een vernieuwde techniek, de Elos methode.

Ontharen van blonde en grijze haren?

Door  te laserontharen met het Elos ontharingssysteem is het mogelijk zowel donkere als blonde, bruine, grijze en vlassige haren te behandelen. Door het unieke energiesysteem kan de Huidtherapeute vrijwel elk haartype behandelen. Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elk huidtype te ontharen ,van een blanke tot een negroïde huidskleur.

Is het resultaat definitief?
Haren die op het moment van de behandeling zichtbaar zijn, kunnen voor 80% tot 90% verminderd worden. Er zijn meerdere behandelingen nodig, vanwege de verschillende haargroeifases waarin de haren verkeren. Omdat haargroei vaak een onderliggende hormonale oorzaak heeft, zien we in periodes van hormoonschommelingen haar waar het eerder niet heeft gezeten. Daarom spreken we van definitieve haarreductie in plaats van definitieve ontharing.

Heeft u interesse?
Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met onze huidtherapeute Anne. Tijdens deze afspraak bekijkt de huidtherapeute of u behandelt kunt worden. Ook hoort u dan  hoeveel ontharingsbehandelingen u nodig zult hebben. Met een ’proefflits’ kunt u ervaren hoe het ontharen met de Elos aanvoelt.

Vergoeding Zorgverzekeraar

Het laser ontharen (in het gelaat) wordt door zorgverzekeraars vergoed!

Elos ontharen is er vanaf €45