Laserbehandelingen door de huidtherapeute

Definitief ontharen

De meest gebruikte manieren om van ongewenste haargroei af te komen zijn vaak nog het scheren, harsen of epileren van de haren. Jammer genoeg bieden deze manieren van ontharen geen definitief resultaat en zij zorgen juist regelmatig voor irritaties zoals ontstekingen, ingegroeide haartjes, rode bultjes en/of jeuk. Een effectievere manier van ontharen in deze tijd is het laserontharen. Deze manier van ontharen zorgt ervoor dat haarzakjes in de huid vernietigd worden, zodat nieuwe haargroei onmogelijk wordt gemaakt. De Huidtherapeute van Cosmetique Totale maakt gebruik van de nieuwste technieken.

Is het resultaat definitief?

Haren die op het moment van de behandeling zichtbaar zijn, kunnen voor 80% tot 90% verminderd worden. Er zijn meerdere behandelingen nodig, vanwege de verschillende haargroeifases waarin de haren verkeren. Omdat haargroei vaak een onderliggende hormonale oorzaak heeft, zien we in periodes van hormoonschommelingen haar waar het eerder niet heeft gezeten. Daarom spreken we van definitieve haarreductie in plaats van definitieve ontharing.

Kalknagels

Een kalknagel laserbehandeling biedt oplossing voor hardnekkige kalknagels. Een kalknagel is in de meeste gevallen ook een schimmelnagel. Wilt u meer weten over de behandeling van kalknagels? Neem dan contact met ons op voor het maken van een intake met de huidtherapeute.

Huidverbetering: acne, littekens, couperose en pigment

Naast laserbehandelingen voor ongewenste haargroei behandelt onze huidtherapeute ook de beschadigde huid zoals acne, littekens, pigment en couperose.

Heeft u interesse?

Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met onze huidtherapeute Roosmarijn. Tijdens deze afspraak bekijkt de huidtherapeute of u behandelt kunt worden. Ook hoort u dan  hoeveel behandelingen u nodig zult hebben. Met een ’proefflits’ kunt u ervaren hoe het laseren aanvoelt.

Vergoeding Zorgverzekeraar

Roosmarijn, de huidtherapeute van Cosmetique Totale is BIG geregistreerd. Het laser ontharen (in het gelaat) wordt door zorgverzekeraars vergoed!

Laserontharen is er vanaf €45,00