Henna Brows

De perfecte wenkbrauw bij jouw gezicht

Wat is het precies, wenkbrauwstyling? In ieder geval meer dan epileren. Het is zoeken naar de perfecte vorm, om jouw gezicht zo goed mogelijk te laten uitkomen. Hierbij werken we niet met sjablonen, omdat ieder mens uniek is. Onze brows zijn dus altijd tailor-made. 

Hoe werkt het

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

De behandeling

Bij Henna Brows wordt allereerst de huid gereinigd en de wenkbrauwen worden geëpileerd en geharst.  Daarna wordt de henna op de huid en de wenkbrauwhaartjes aangebracht door middel van een stempeltechniek. De verf die we bij deze behandeling gebruiken is vrij intens. Het varieert per persoon hoe lang de Henna verf blijft zitten. Maar het kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes.
De verf is volkomen veilig en beschikbaar in diverse tinten.

Na de behandeling

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wenkbrauwen mogen ze 24 uur niet met water in aanraking komen en mag je de wenkbrauwen niet scrubben of peelen.

Henna Brows kan niet bij

* Zwangerschap
* Alopecia of chemotherapie
* Overgevoeligheid voor Henna
* Allergie voor noten (walnoten)
* Reactie/ uitslag haarverf
* Wenkbrauwen hebben recent een chemische kleuring gehad (binnen 2 weken)

Prijs Henna Brows: €35.00