Gezichtsbehandelingen Juliette Armand

Door gebruik te maken van Juliette Armand kunnen cosmetische ingrepen worden uitgesteld!

Het Griekse merk Juliette Armand is opgericht in 1992. De oprichters en chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou hebben als doel om innovatieve cosmetica te creëren, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zij streven ernaar om de ware benodigdheden van de huid te identificeren en hieraan bij te dragen door vooruitstrevend te zijn in hun wetenschappelijk denken en onderzoek, om mensen zichzelf weer goed te laten voelen in hun eigen huid.

 

De eisen die men tegenwoordig aan huidverbeterende cosmetica stelt zijn ontzettend hoog. Er wordt vaak verwacht dat de werkzaamheid van cosmetische producten dezelfde effecten heeft als plastische chirurgie. Juliette Armand blijft dan ook met grote passie zoeken naar revolutionaire formules, combinaties en innovaties om dit te bewerkstelligen. Zo zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering, onder andere via de onderscheidende behandelprotocollen. Door de intensiteit ervan zijn deze bij uitstek geschikt om in kuurverband te gebruiken.

JULIETTE ARMAND ELEMENTS
De  Elements behandelingen zijn er op gericht om specifieke huidproblemen doelgericht aan te pakken. De effectiviteit van deze behandelingen is kenmerkend voor de unieke Elements lijn.

*ACNE THERAPY €75
Een efficiënte en betrouwbare behandeling bij acne. De producten in deze therapie bevatten onder andere werkstoffen welke de groei van de bacteriën die acne kunnen veroorzaken remmen. Het zorgt ervoor dat de talgafscheiding genormaliseerd wordt en draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties. Daarnaast helpt het de hydrolipidenlaag van de huid herstellen. De synergie tussen de gespecialiseerde producten zorgt tevens voor verfijning van de poriën en een verbetering van de huidstructuur.

*AGING REGULATOR THERAPY €75
Het doel van deze therapie is om de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen door middel van het combineren van producten welke de biologische huidveroudering reguleren. Door het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen aan te spreken ontdoen deze zich van de beschadigde delen. Retinol en vitamine C ondersteunen daarbij de natuurlijke huidregeneratie. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris en stralend uit.

JULIETTE ARMAND SKIN BOOSTERS

Is het mogelijk om het chirurgisch mes te vervangen door het gebruik van professionele cosmetica en doelgerichte salonbehandelingen? Juliette Armand bewijst dat dit zeker uitgesteld kan worden en heeft hiertoe het ‘anti-surgery system’ Skin Boosters ontwikkeld. Deze geavanceerde behandeltherapieën bieden een effectief alternatief voor cosmetische chirurgie en zijn samengesteld om te voldoen aan de toenemende wensen en eisen van de hedendaagse samenleving. Deze revolutie binnen de wetenschap van cosmetica benadrukt de betrokkenheid om hoogwaardige en efficiënte producten en therapieën te ontwikkelen waarmee op een compleet natuurlijke manier maximaal resultaat bereikt kan worden.

*APOCALYPS THERAPY €150 voor 2 behandelingen
Deze behandeling is erop gericht om huidverkleuringen, pigmentvlekken, littekens, specifieke littekens na acne en rimpels te bestrijden. De apocalyps therapy behandeling stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en helpt om de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven.

De Apocalypsis Therapy Exfoliation bestaat uit 2 behandeling. Bij de eerste behandeling zal de nadruk liggen op de exfoliation. De huid zal de eerste twee dagen na de behandeling een rood uiterlijk hebben en gevoelig zijn, dit zal geleidelijk afnemen. De drie daaropvolgende dagen zal de huid gaan vervellen. De mate van vervelling is afhankelijk van uw huidconditie. 5 Dagen na de eerste behandeling zal de herstelbehandeling plaatsvinden. Hierbij ligt de nadruk op het kalmeren en voeden van de huid. Vanwege de intensieve werking van de Apocalyps Therapy gaat u thuis ook de verzorgingsproducten behorend bij deze behandeling gebruiken.

CHRONOS THERAPY €85
Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het werkt als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en DNA-schade veroorzaakt door externe factoren.

 

Alle behandelingen zijn in kuurverband, 4 tot 10x. De producten welke bij een kuur horen krijgt u dan met 20% korting.