Gezichtsbehandelingen hannah

hannah Oldenzaal

Toen Hannah Hakze (geb. 24 mei 1954) in 1979 begon, had ze een duidelijke missie voor ogen. “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet”, was haar bekende credo! Iedere huid kan te allen tijde verbeterd worden en kan met de juiste methodes en technieken een gezonde, vitale en jeugdige toekomst tegemoet zien. Het was Hannah’s levenswerk en grote passie om deze kennis en bijbehorende methodes tot in de puntjes te ontwikkelen en voortdurend te verfijnen. Hierbij wilde ze een ieder de kans geven om zichzelf te helpen bij het verkrijgen én behouden van een mooie en vooral gezonde huid!

 

Bij de ontwikkeling van de producten is er de missie om een beschadigde huid weer in balans te brengen, je huid mogelijkheden te bieden om te herstellen en om een goede en gezonde huidconditie te realiseren. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kun je wel nagaan wat de impact van deze producten op een normale huid zal zijn. Je ontdekt snel de toegevoegde waarde van de producten van hannah!

De hannah behandeling : Een effectief stappenplan voor de huid, een uniek totaalconcept met als voornaamste doel: effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

 

HANNAH EXPERIENCE € 55,00
een huidverbeterende behandeling bestaande uit: reinigen, peelen, stimuleren, epileren, onzuiverheden verwijderen, beschermen & herstellen, dag-, of nachtcreme.

HANNAH EXPERIENCE PLUS € 65,00
een complete huidverbeterende behandeling bestaande uit: de EXPERIENCE behandeling aangevuld met de glycolic fruitzuurpeeling 30% of 70%.

HANNAH EXPERIENCE PLUS EXTRA € 75,00
een complete huidverbeterende behandeling bestaande uit: de EXPERIENCE PLUS aangevuld met de bindweefselmassage.

HANNAH EXPERIENCE PLUS IN KUURVERBAND € 350,00
6x Experience plus.

HANNAH EXPERIENCE PLUS EXTRA IN KUURVERBAND € 395,00
6x Experience plus extra.

HANNAH TIENERBEHANDELING € 39,00
een compacte reinigende behandeling voor de jonge huid t/m 17 jaar.