Gezichtsbehandelingen (comfort zone)

[ comfort zone ] staat voor resultaat en beleving.

[ comfort zone ] is gericht op het stimuleren van alle zintuigen. Horen, zien, ruiken, proeven en voelen, kortom: ervaren.

[ comfort zone ] is in meer dan 80 verschillende landen actief.

[ comfort zone ] wordt geïnspireerd door de natuur. De verpakkingen zijn milieuvriendelijk en de producten zijn uiteraard op natuurlijke basis en worden nooit op dieren getest.

 

HYDRAMEMORY €65.00

De dorstlesser voor je huid.  24 uur dubbele hydratatie. Een diepe hydraterende behandeling welke zorgt voor vocht en optimale hydratatie.  Voor een droge en vochtarme huid.

ACTIVE PURENESS €65.00

Een reinigende behandeling welke zorgt voor een kalmerende en normaliserende werking. Het zuivert en herstelt de talg. Zeer effectief voor de onzuivere, vette en acnehuid.

REMEDY €65.00

Beschermend en kalmerend. Een innovatieve oplossing om de gevoelige huid te kalmeren en versterken. Deze behandeling voedt en herstelt de huid. Speciaal voor de dunne, gevoelige huid, zoals bijv. een couperosehuid.

RECOVER TOUCH €65.00

Een herstellende behandeling. Werkt kalmerend en hydraterende, beschermt tegen vrije radicalen. Voor de beschadigde huid.

SUBLIME SKIN €75.00

Versteviging van de huidstructuur en de gelaatscontouren. Een verstevigende en liftende anti-aging behandeling. Herstelt het volume van de huid.  Geeft een zachte uitstraling aan fijne en diepere lijntjes. Voor de rijpere huid.