gezichtsbehandelingen Bergman

 

Voor een optimale verzorging van de huid worden diverse gezichtsbehandelingen aangeboden, allen met een andere focus. Wij maken tijdens de behandeling gebruik van de verzorgdende producten van Bergman Beauty Care. Na de gezichtsbehandeling ontvangt u een advies voor optimale verzorging van uw huid.

 

 

BERGMAN EXPRESS TREATMENT €49.50

Een optimale huidconditie in minder dan een uur! Deze behandeling is speciaal afgestemd op mannen en vrouwen met weinig vrije tijd. Tijdens deze behandeling ervaart u een ontspannend masker, dat de bloedcirculatie stimuleert. Na de behandeling bent u weer topfit en klaar om uw werkzaamheden te hervatten of om een avondje uit te gaan.

BERGMAN GENTLEMEN TREATMENT €55.00

Afhankelijk van de huidconditie een hydraterende, reinigende of kalmerende gezichtsbehandeling, speciaal ontwikkeld voor de man. Tevens gaat deze behandeling huidveroudering tegen, neutraliseert het de huid en werkt verzachtend bij huidirritaties. Het eindresultaat is een stralende huid!

BERGMAN HYDRATING TREATMENT €64.50

Deze intensieve, vochtinbrengende behandeling is een weldaad voor de vermoeide en gestresste huid. De diep hydraterende behandeling is een combinatie van huidstimulerende massages met vitaliserende maskers. Zo zorgt het speciale “Mask Dermotenseur” voor een sterk liftend en verstevigend effect, de hydratatie verbetert aanzienlijk en zal uw huid zacht en soepel achterlaten.

BERGMAN PURIFYING TREATMENT €64.50

Weldadig voor de onzuivere huid, een verzachtend- en een algenmasker in een combinatie met speciale massages, pakt de onzuiverheden bij de bron aan, reinigt diep, verkleint de poriën en geeft een u een schone, matte huid.

BERGMAN METAMORPHOSE TREATMENT €69.50

Stimulerende antiveroudering gezichtsbehandeling voor een optimale conditie van de huid. U ervaart een gevoel van welbehagen gecreëerd door warme en koude maskers.  Dit in combinatie met de speciale Bergman massages, die de innerlijke balans versterken, zullen u als herboren doen voelen.

BERGMAN SUPREME TREATMENT €79.50

Een weelde van luxe die onmiddellijk de tekenen van huidveroudering reduceert en een jongere en gladdere huid te voorschijn doet komen. Bergman’s crème de la crème “Supreme Cream” in combinatie met een serum  en het speciaal door Bergman ontwikkelde “Modellage Mask” voor een gladdere en stevigere huid. Na de innovatieve massages zal de elasticiteit van de huid verbeteren en ervaart u een gevoel van welbehagen.