Cryolipolyse ( Body-wizard cryolipolyse behandeling )

Cryolipolyse Oldenzaal

Body Wizard Cryolipolyse behandeling

Een cryolipolyse behandeling, oftewel een freezesculpting behandeling is een innovatieve manier om vet te verliezen. het is een veilige en betrouwbare methode om van hardnekkig lichaamsvet af te komen. De behandeling is gebaseerd op het bevriezen van vetcellen.

 

 

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling ?

Het vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld dmv een gelpad, welke het oppervlakkig huidweefsel niet aantast. Na een behandeling van 50 minuten zijn de vetcellen aangepakt zodat ze in de weken daarop uiteenvallen en het lichaam via de natuurlijke weg ( urine) verlaten.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de vetcellen in het behandelde gebied zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam de vetcellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Welke zones kunnen behandeld worden?

De Body Wizard Cryolipolyse behandeling wordt het meest gebruikt voor de buik, de love handles, billen, bovenbenen en de kipfilets bij de bovenarmen.

Is de behandeling pijnloos?

De behandeling is pijnloos, wel kan het ongemakkelijk aanvoelen. Tijdens de behandeling wordt je huid op de betreffende plek vacuüm gezogen om de ondergelegen vetcellen te kunnen bevriezen. Na de behandeling kan de huid nog beurs aanvoelen, dit verdwijnt met een paar dagen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Veel mensen hebben hardnekkig vet op bepaalde plaatsen die ze niet wegkrijgen met sporten en dieten. De behandeling is voor iedereen geschikt wie last heeft van probleemzones, dus zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Bij de een is het eerste resultaat al na een dag of tien goed te zien, bij de ander duurt het een paar weken, Direct na de bevriezing beginnen de vetcellen te kristalliseren. Het afvoeren gaat geleidelijk. het duurt een paar weken, maar veelal is er na 10 tot 21 dagen al resultaat te zien. Het lichaam blijft echter nog een aantal maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de bevroren vetcellen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Over het algemeen heeft men 3 behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. De resultaten zijn blijvend omdat op de behandelde plek minder vetcellen zijn en er geen nieuwe vetcellen bijkomen.

Waarom een Body Wizard Cryolipolyse behandeling?

* Pijnloos
Effectief
Zichtbaar resultaat
Geen chirurgische ingreep
Geen herstelperiode

Actie: Cryolipolyse behandeling: 1e keer behandelen kost €98, deze prijs is voor 1 plaatsing/behandelkop. Een tweede plaatsing/behandelkop tegelijkertijd kost €25 extra.

Cryolipolyse behandeling: €175  per plaatsing, een 2e plaatsing/behandelkop tegelijkertijd kost €25 extra.