Botox / fillers

fillers Oldenzaal

Injectables en fillers

Onze cosmetisch arts Christa Stojkovic is gespecialiseerd in de behandeling van rimpels door middel van injectables en fillers. Zij werkt enkel met de veilige, tijdelijke en kwaliteitsproducten Botox, Juvederm   ( en sculptra ). Iedere behandeling wordt uitgevoerd met zorg en precisie.

 

Consult / intakegesprek

U bent ten alle tijden welkom voor een vrijblijvend en kosteloos advies!
Tijdens het adviesgesprek worden uw wensen besproken, kijkt dokter Stojkovic nauwkeurig naar uw gelaat en geeft zij een eerlijk en deskundig advies. U wordt daarbij uitgebreid geïnformeerd over mogelijkheden die er zijn, het te verwachten resultaat en de eventuele risico’s.

Een behandeladvies is ook afhankelijk van uw gezondheid, leeftijd en eventuele eerdere behandelingen. Daarom wordt er voor de volledigheid van te voren gevraagd een korte medische vragenlijst in te vullen waarin dergelijke zaken in kaart worden gebracht.

Tijdens het adviesgesprek kan voor u een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Mogelijkheden en onmogelijkheden zullen aan bod komen, het te verwachten resultaat, instructies voor voor- en na de behandeling, de eventuele herstelperiode, mogelijke risico’s en complicaties, en te gebruiken hoeveelheden en daarbij behorende kosten.

Het geheel wordt voor u op een rijtje gezet. Tijdens het gesprek heeft u de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

U bepaalt zelf of u tot een behandeling overgaat. Het belangrijkste is dat u een goed en vertrouwd gevoel heeft en u een weloverwogen beslissing maakt!

Behandeling

Dokter Stojkovic werkt o.a. met “injectables” (botox + fillers).

Uit veiligheid werkt zij enkel en alleen met tijdelijke afbreekbare inspuitproducten. De injectables zijn onder te verdelen in botox enerzijds en fillers / vulmiddelen (juvederm en sculptra) anderzijds. Deze producten geven resultaat met een duur variërend van 3-6 maanden voor de botox, tot 1 à 1,5 jaar voor de fillers en soms wel oplopend tot 2 à 3 jaar voor sommige vulmiddelen.

 

Prijzen zijn op aanvraag.