Acne-behandelingen

acne-behandelingen Oldenzaal

Acne is een veel voorkomend probleem: 85-100% van de mensen krijgt er ooit mee te maken. Aan de basis van het ontstaan van puistjes of acne ligt een overmatige talgproductie.

Wanneer het talg niet gelijkmatig kan afvloeien ontstaat, er mede onder invloed van opstapeling van oude huidcellen, een verstopte porie. De bacterie propionibacterium acnes zorgt voor een ontsteking in die verstopte porie en dit resulteert uiteindelijk in het ontstaan van een puistje.

Voor de behandeling van acne of acne littekens hebben wij verschillende mogelijkheden.

 

We bekijken welke behandeling (of welke combinaties daarvan) het beste resultaat zullen geven.

* Behandelingen met salicylzuur ( van bijv. hannah) houden de opperhuid dun en voorkomen dat talgklieren verstoppen.

* Behandelingen met de Medcos High Energy pro.

* De Clarity kuur van O2-intraceuticals verzeept de acne en zuivert de huid.

* De eMatrix waar onze huidtherapeute mee werkt verwijderd acne littekens.

Advies over acne

Voor de huid met (lichte) acne is een goede huidverzorging erg belangrijk. Verkeerde huidverzorgingsproducten kunnen acne verergeren en in sommige gevallen zelfs veroorzaken. Goede huidverzorgingsproducten bevatten geen parfum, geen alcohol en geen irriterende bestanddelen. Bij ons zijn deze producten te koop.

Voor de vette huid is het verder van belang dat huidverzorgingsproducten de talgkliertjes niet verstoppen. Merkwaardig genoeg is het ondanks de vele producten op de markt niet gemakkelijk om goede producten te vinden. Wij kunnen u hierin een goed advies geven en hebben deze producten in huis.

acne behandelingen maken we op maat 
een tienerbehandeling is er al voor €39.00

Onze HBO huidtherapeute is een gekwalificeerde en geregistreerde medisch specialiste. Acne behandelingen worden daarom ook door zorgverzekeraars vergoed.
Kijk uw zorgverzekering na om te zien wat u vergoed krijgt.