Het Vinylux polish system

* Verkrijgbaar in 62 fashionable kleuren waarvan 30 kleuren overeen komen met de meest populaire CND Shellac kleuren voor onder andere de touch up van de CND    Shellac uitgroei.
* Sneller applicatie in twee stappen waarbij de basecoat overbodig wordt tegenover de traditionele drie stappen van traditionele nagellak.
* De Vinylux top coat gaat vergeling van de color coat tegen en beschermt de color coat door een unieke houdbaarheid en hardheid bij blootstelling aan natuurlijk    licht.De Vinylux color coat levert een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde base coat en heeft een kortere droogtijd dan traditionele nagellakken.
* Eenvoudig te verwijderen met nagellak remover voor het beste resultaat.

Zo lang mogelijk genieten van je polish, dat is het doel van Vinylux! De applicatie is dan ook van groot belang, een schone, goed voorbereide nagel is ‘key’. Met onderstaande stappen weet je zeker dat ook jij een week lang van je polish kunt genieten!

Stap 1. Reinig

Reinig de nagels goed met CND ScrubFresh. Bevochtig een wattenschijfje met een beetje ScrubFresh en maak hiermee ‘scrubbende’ bewegingen over de nagelplaat. De vloeistof bevat geen echte scrubdeeltjes dus wees gerust, het beschadigd je nagels niet! Vergeet vooral niet onder je nagel schoon te maken en ‘scrub’ ook even de voorkant mee!

Stap 2. Polish

Breng een dun laagje Vinylux in de gewenste kleur aan. Lak al je nagels en begin dan weer van voor af aan met een tweede laagje in dezelfde kleur óf een andere kleur. Vergeet bij het lakken niet de ‘vrije rand’ mee te nemen, op deze manier verzegel je namelijk je polish en kun je er extra lang van genieten.

Stap 3. Verzegel

Breng één laagje topcoat aan over de gehele nagel en vergeet ook bij deze stap niet de ‘vrije rand’ mee te lakken. 8 minuten laten drogen en voilà! In 3 snelle simpele stappen ben je voorzien van een prachtige Vinylux polish!

Removal

Een nagellak die een week blijft zitten, die is er vast lastig af te krijgen. Nee hoor! Vinylux verwijder je eenvoudig met een aceton remover. Deze remover verwijdert niet alleen je nagellak maar verzorgt tegelijkertijd je nagels en nagelriemen. Gebruik de remover op een wattenschijfje.

de producten van vinylux zijn bij ons te koop.

*vinylux topcoat €14.95
*vinylux colorcoat €14.95

www.vinylux.nl