Mud & more

een heerlijk geurende ontharingsmodder die werkt op basis van natuurlijke mineralen uit de Dode Zee.

De hoge mineraalconcentratie vormen de basis voor de bijzondere werking van de Mud & More producten. Al het goede uit de Dode Zee geconcentreerd in één verzorgend product.

Bestanddelen

De modder bevat ongeveer 26 verschillende mineralen die na duizenden jaren verworden zijn tot zwarte modder –oftewel Dode Zee modder. Deze modder bevat door zijn unieke opbouw exacte hoeveelheden  mineralen en andere natuurlijke hulpstoffen zoals:

Zink – Dit element heeft een verkoelende en astringerende (samentrekkende) werking en werkt dus poriënvernauwend. In de geneeskunde wordt zink gebruik om eczeem tegen te gaan.

Koper – Een bestanddeel dat al eeuwen bekend staat om zijn verzachtende eigenschappen. Koper brengt tevens de huid in balans.

Calcium – Houdt de huid gezond en helpt een gezonde huidskleur te behouden. Calcium helpt bij de hormoonhuishouding en stimuleert de celgroei.

Natrium – Stimuleert de bloedcirculatie en heeft een rustgevende werking. Daarnaast heeft natrium een ontsmettende functie, waardoor het goed is voor een onzuivere huid.

Kamille – Een bijzonder geneeskrachtig kruid. Goed voor diverse in- en uitwendige kwaaltjes. Voornaamste kwaliteit is het kalmerende-effect op lichaam en geest.

Aloë Vera – Nog zo’n bijzonder kruid. De meest essentiële eigenschappen van Aloë Vera zijn de anti-microbische werking, ontstekingsremmende eigenschappen én een natuurlijke basis om de vorming van rimpels te vertragen!

Mud & More ontharingsmodder bevat eveneens componenten die de huid helpen reinigen. Zowel diep in de huid als aan de oppervlakte. Door de lichte wrijfbeweging die gemaakt wordt bij het opbrengen van de crème creërt Mud & More een lichte biopeeling. Het verschil tussen een reguliere peeling en een biopeeling is dat biopeeling geen gebruik maakt van agressieve (chemische) middelen die de balans in de  huid verstoren, maar enkel natuurlijke, biologische ingrediënten. De biopeel zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd en de aanmaak van nieuwe jonge cellen gestimuleerd wordt. Hierdoor gaat de huid er jonger, frisser uitzien en helpt bovendien bij de bestrijding van rimpels, sporen van acne en huidverkleuringen. De mineralen helpen bij het herstel en de vochtbalans van de huid.

Gebruik

Voor het beste resultaat van Mud & More Body & Legs Mud dien je dit product enkel en alleen op de armen, rug, borst en benen te gebruiken. (voor het gezicht is dit 2 tot 3 minuten) Je brengt een twee mesdiktes dikke laag aan en laat deze bij donker haar 5 minuten, bij licht haar tot 6 minuten zitten. Hierna met een vochtige doek -zonder te wrijven- verwijderen en voor een optimaal effect goed naspoelen.

Mud & More is meer dan enkel een ontharingscrème. Het is met recht een totaalverzorging.

Mud & more producten zijn bij ons te koop:

*Mud & More body & legs €25.00
*Mud & More bikini € 25.00
*Mud & More face € 25.00

www.mudandmore.nl

 

 

84_2 1536665_276781035809652_1191848408_nmudandmore-all-prods